Sunday, March 22, 2009

KEMBALi


Argghhh!!..Rasa kejap jak cuti eh.Esok dah start keja gik..
Hehehe...Ayat yang biasa didengar time cuti dah nak sampey ujung..Apa2pun selamat kembali kepada semua kawan2.Kira seminggu juak lah aku sik njengok blog tok.
Belum ready juak aku nak update apa2 sebenarnya.Rumah gik kelam kabut.Anak aku pun dah boleh tahan juak dah aktif nya.Belum pandei bjalan gik ya.Sikda peluang aku nak online lamak.Ada jak onar dipolah nya pakey narit perhatian..Hehehe..
Ada masa terluang aku update lah sikit2..Lagik pun sikda cerita menarik gilak cuti tok riya..Gago ngan adik ku nikah..kak ya ngembak dak famili aku raon2 kuching.Sempat juaklah melepak dengan
iman & apis malam ya kat studio.Bloyar,blagu,bcerita,beranok..semua ada..hahaha!
Oklah,lain kali jak cerita gik..Sikda idea..Anak aku nangis..hahahaha!!!

Chow!!

11 comments:

khairul onggon said...

Aok owh.. mun bercuti asa kejap jak.. asa mok cuti sebulan jak owh.. kekekeke... welcome back erol..

zElDrItCh said...

best ktkorang cuti seminggu..kmkorang tok 2 hari...agik la x lamak..hahah..x saba mok cuti bln 4 tok..trip gi kl gik..kali tok holiday bebena..hahah...

iman daud said...

aku nk mintak gmbr nk d mbik aku kt wterfront riya... ahahaha..

sony said...

salam..cuti aku pun dh abis rol..aku cuti skolah juak hri ya, ngambik ksmpatan bni cuti juak bh...kirim slm ngn geng2 d tnjung k..mun ada gmbr ngail suruh hntr ngn aku...ok...chow

zee said...

aku mok juak gmbr rah wfront...
aee?ahahhaah
kluar tajuk da...eheh

erolnukman said...

onggon:
biasalah..mun dah cuti sebulan klk pun sik cukup juak..asa mok cuti 2 bulan..hahaha!

zEIDrItCh:
yahhh...best lah ya..bleh g kL.Apa ndak gik k beli pastok..hehehe

iman:
gambar sigek ney?gambar kwn pompuan kau & gambar aku adalah..hehehe

sony:
ok..belum bpeluang gik ngambik gamabr ngail..hehehe!

zee:
aihh..ada juak ka?hehehe

Audio said...

yerrRrr... nang stylo gamba ya eh.. walaupun ngembak anak ehek XD

Felicia F. Ramzi said...

kmk balit bekerja today, nang malas lah..
kmk masuk kelas, merik latihan jak ngan miak..kmk alu duduk belakang molah soalan exam..tenang jiwa miak sik bisin

Kamil L said...

Bena ya..mun cuti, nang best, paling sik best bila cuti dah nak abis..huhu...

Kelebar Malam said...

nya lah ya..time mntak cuti beribu alasan di berik..bila dpt cuti...yahoooo...bila abis cuti...sedihhhhh....

SyFazidawaty said...

sian cikgu erol..back to skool dah..heee!